KASTAMONU / TAŞKÖPRÜ - Taşköprü Anadolu Lisesi

Kas

Okulumuz 12/A sınıfı öğrencisi Emine Eda SELBES 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü adına düzenlenen Liseler Arası Resim yarışmasında ilçe 1.si olmuştur.

Kas

Okulumuz 11/C sınıfı öğrencilerinin hazırladığı 10 Atatürk'ü Anma Programı etkinlği düzenlendi.Emeği geçen öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Hentbol takımımız ilk defa katıldığı il şampiyonasında 3.olmuştur.

Kas

Okulumuz 11/B sınıfı öğrencileri 100.Yıl Kutlama programı düzenledi.

Ara

9-10 ARALIK TARİHLERİNDE KASTAMONU'DA DÜZENLENEN MASA TENİSİ GENÇLER A MÜSABAKALARINDA 8 KIZ TAKIMININ MÜCADELESİNDE OKULUMUZ KIZ TAKIMI ( SÜMEYYE GÖKMEN, ESRA ÖZBAY, MİNE ULU) RAKİPLERİNİ YENEREK İL 4.SÜ OLMUŞTUR. ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

Ara

Kas

TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLAR, ADAYLIĞI KALKAN ÖĞRETMENLERİMİZE MESLEK HAYATLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ

Kas

TAŞKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENEN CUMHURİYET KADINLAR VOLEYBOL TURNUVASINDA OKULUMUZU BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ GÜLER DEMİRKIRAN VE ÖĞRENCİLERİMİZ TEMSİL ETTİ.

May

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİ TARAFINDAN HAZIRLANAN 12 MART İSTİKLAL MARŞI'NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY'U ANMA PROGRAMI

May

OKULUMUZ REHBERLİK SERVİSİ TARAFINDAN KARİYER GÜNLERİ KAPSAMINDA ALANINDA UZMAN KİŞİLERLE MESLEK TANITIMLARI YAPILDI